U deelt uit. Dan wilt u toch ook wel weten wat men ervan vindt?

 

Sampling is een ideale manier om mensen kennis te laten maken met uw product. Bovendien laat het vriendelijk en onvoorwaardelijk aanbieden ervan ook nog eens een extra positieve indruk achter bij de ontvangers.

 

Het resultaat van een sampling actie wordt veelal gemeten in de directe verkoopcijfers op de betreffende dag en in een eventuele persoonlijke reactie naar uw vertegenwoordiger. Het merendeel van de meningen wordt echter niet geregistreerd. Om te weten wat de (meeste) ontvangers van uw product tijdens de sample actie vinden, bieden wij u de mogelijkheid dit te meten middels de applicatie iTwyc (in Touch with your customers).

 

iTwyc vraagt en registreert op een even eenvoudige als gebruiksvriendelijke wijze de mening van respondenten over uw product. Daarnaast kunnen vragen worden toegevoegd om aanvullende informatie te achterhalen. Bijvoorbeeld koopbereidheid, verbeterpunten of meningen ten opzichte van concurrerende producten. Door vragen toe te voegen over geslacht, leeftijd en regio kan waardevolle extra informatie worden gegenereerd.

Deze klanten hebben ook gebruik gemaakt van Sampling