Patiëntbeleving belangrijker dan ooit in de gezondheidszorg?

 

De gezondheidszorg kenmerkt zich naast de geweldige medische ontwikkelingen helaas ook door bezuinigingen en privatiseringen. Zaken die de patiëntbeleving kunnen beïnvloeden. De mensen die in de gezondheidszorg werken zijn echter doorgaans nog steeds de harde toegewijde werkers die er alles aan doen om een patient beter te laten worden en zijn/haar verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

 

Om nu binnen alle genoemde veranderende omgevingsfactoren te weten waar patiënten nu echt waarde aan hechten en hoe ze hun verblijf en medische zorg waarderen biedt iTwyc een efficiënte oplossing die prima past binnen de persoonlijke zorg in de gezondheidszorg.

 

Naast de persoonlijke rondes die artsen en verplegend personeel dagelijks maken langs alle patiënten, zijn er bovendien verschillende wacht- en ontmoetingsruimtes waar mensen tijdens het wachten bevraagd kunnen worden.

 

Naast de informatie over de mening van de klanten is de gegeven informatie tevens zeer goed bruikbaar als referentie factor. De keuze voor een ziekenhuis wordt mede bepaald door het vertrouwen in de medische zorg en de verpleging. Publiceerbare referenties van echte patiënten bieden en extra waarde in de propositie van een instelling.

 

Andere klanten binnen de branche Gezondheidszorg